Skip to main content

Design.

De la prima schiță până la proiectul final.

Proiectare si design. Oferim o gamă largă de servicii pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Niciun proiect nu este „mare” sau „mic” pentru că ne bucurăm de provocări la fiecare nivel. De la design de obiect, proiectare mobilier urban, amenajari interioare, design si proiectare standuri expozitionale, până la proiecte de arhitectura.

Intră în legătură cu noi

proiectare si design mobilier standuri expozitionale amenajari interioare. design de interior. proictare standuri expozitionale arhitectura

proiectare si design stand expozitie design de produs, amenajari interioare, design si proiectare standuri expozitionale, arhitectura, design de interior, mobilier urban

design si proiectare

Serviciile

de proiectare

Proiectare si design

Design de obiect

Ne străduim să creăm produse frumoase și funcționale. Produse care se vând. Produse pe care oamenii le plac.
Fiecare design memorabil începe cu o simplă schiță. Împreună cu echipa dvs., explorăm produsul, serviciul sau problema pe care încercați să o rezolvați.
Dacă aveți o idee nouă de produs sau aveți nevoie de consultanță în design de produs. Suntem aici să ajutăm.

Intră în legătură cu noi
Proiectare pentru aer liber

Design mobilier urban

Este „mobilier” pentru spațiul urban, pentru spațiile care sunt folosite de public în general - bănci, stații de autobuz, lumini stradale, jardiniere, etc. - obiecte de zi cu zi care ne afectează spiritul și comportamentul. Mobilierul urban eficient și de calitate poate face experiența noastră generală a spațiilor publice mai bogată.

Intră în legătură cu noi
Modelăm spațiile

Design de interior

Design de interior excelent pentru a crea un spaţiu personalizat - relaxant, creativ și productiv - acoperind toate aspectele unui proiect de amenajari interioare fie el comercial sau rezidențial. De la alegerea finisajelor, selecția de mobilier și a decorațiunilor până la proiectarea pieselor de mobilier unicat și a accesoriilor personalizate spațiului respectiv.

Intră în legătură cu noi
Design personalizat

Proiectare standuri

Proiectăm standuri expoziționale care creează experiențe de neuitat pentru clienți. Proiectele noastre distinctive ajută la creșterea gradului de cunoaștere a mărcii și a vânzărilor.

Intră în legătură cu noi
Proiectare în

Arhitectură

De la case de vacanță la clădiri industriale arhitectura este prezentă în viața noastră și ne influențează zi cu zi.

Vezi mai mult